Copyright 2020 - Custom text here

Stan na dan

 

U ponudi "Stan na dan" vam nudimo mogućnost izdavanja kompletno i luksuzno opremljenog stana, odnosno prizemlja kuce sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, 2 spavace sobe, kupatilom i mogućnost upotrebe velikog balkona sa baštanskom garniturom.

*U kompletnom stanu je realizovano centralno grijanje, pri čemu je u dnevnoj sobi podno grijanje. Za razhladjivanje tu je klima uredjaj.

*U dnevnoj sobi se nalazi 42" plazma TV sa priključkom na kablovsku. Naravno, imate mogućnost pristupa odličnom WiFi internetu.

*Takodje, u ponudu ulazi i mogućnost upotrebe dvorišta sa sjenicom i velikim stolom. Pod sjenicom se nalazi i mjesto predvidjeno za roštiljanje.*

*Obezbjedjeno parking mjesto.

 

Stan se nalazi u veoma mirnom dijelu grada, u Srpskoj Varoši u Modriči, na samo 5 minuta hoda od centra grada i Konzum super marketa. Kako se stan nalazi u slijepoj ulici, nećete biti uznemiravani bukom a predstavlja i idealno mjesto za porodicu sa djecom.

Mogućnost izdavanja stana je na jedan ili više dana, odnosno duži period(po dogovoru).

Rezervacije stana su neophodne, posebno u periodu godisnjih odmora. Poželjno je da period vašeg boravka zakažete što ranije u godini da bi ste bili sigurni da ce te imati ugodan i prijatan boravak u Modriči.

 

Sve informacije i rezevacije posjetite sekciju "Kontakt".

 

Galerija slika:

 

                            

 

 

 

 

 

f t g m